Weboldal címe
Weboldal alcíme
 RÓLUNK
Példa alcím

A fotózások helyszíne

A fotózások helyszíne lehet bárhol a szabadban, az otthonotokban, vagy stúdióban. Jászberényben sok szeretettel várlak Titeket enteriőr stúdiómban, Budapesten pedig több szépen berendezett stúdió közül választhattok! 

Képek átadása (kivéve esküvő-, és rendezvény fotózása)

A fotózás után 1-2 napon belül kaptok egy linket a webgaláriámhoz, ahol megtaláljátok az összes jól sikerült képet nyers, vízjelezett formában. Ezek már előválogatott felvételek, ahol nem pislogtok, és nem szalad ki senki a képből. :) Innen választhatjátok ki ti hogy mely képeket szeretnétek megkapni. Ha nem szeretnétek élni ezzel a lehetőséggel természetesen elvégzem a leválogatást.

Csak alaposan szerkesztett képeket adok át, nyers képeket nem! A nyers képek csak félkész képek. Minden fényképet egyedileg szerkesztek, retusálok. Ez éppúgy fontos része a minőségi munkának, mint az exponáló gomb lenyomása.

A kész, szerkesztett képeket digitálisan, nagy valamint webes felbontásban kapjátok meg. Fekete-fehér változatban is elkészítem azokat a felvételeket, amelyeknek ez jól áll. 

Lehetőségetek van papírképeket is rendelni, melyeket prémium minőségben kaptok meg. Ez irányú igényeteket kérlek jelezzétek, és tájékoztatlak titeket az árakról.


Újszülött fotózás

Az újszülötteket a legalkalmasabb 4-10 napos kor között (maximum 14 napos korig) fényképezni. Ilyenkor nyugodtabbak, aluszékonyabbak, nem olyan érzékenyek még a környezeti ingerekre.

Minden kisbaba más és más, alkalmazkodunk az igényeikhez, hiszen az a legfontosabb, hogy ők jól érezzék magukat. Általában 2-4 óra a fotózás időtartama, de épp a babák sokszínűsége miatt ez az idő lehet picit rövidebb, vagy hosszabb is.

Lifestyle újszülött fotózás:

Az a tapasztalatom, hogy egyre többen inkább lifestyle jellegű újszülött képeket szeretnétek. Ez esetben sokkal több közös felvételt készítünk anyával, apával, kistesóval ha van, és csak pár olyan fotót, amin egyedül a kisbaba szerepel. Ilyenkor teljes mértékben a természetességre, meghitt pillanatokra helyezzük a hangsúlyt.

Klasszikus újszülött fotózás:

Ennek a másik oldala, amikor az újszülött babáról készítünk több képet, és csupán néhány közös felvételt a családról. Ebben az esetben picit több beállítás van a képekben, de ilyenkor is a természetességre törekszem.

Ami nagyon fontos! Mindig a kisbabátok biztonsága és kényelme a legfontosabb. Ezt szem előtt tartva készülnek el a felvételek minden esetben.

Az újszülött fotózásokhoz mindent biztosítok. Rengeteg szebbnél-szebb, minőségi, bababarát kellékem van. Nektek csak pelenkáról, valamint a tele pocakról kell gondoskodnotok. Illetve jó, ha van nálatok egy cumi, ami nagyon sokat tud segíteni, hogy kisbabátok komfortosan, nyugodtan érezze magát a fotózás ideje alatt. 

Ilyen picike babákat sokan nem szívesen utaztatnak, így a felvételek készülhetnek az otthonotokban, vagy a jászberényi stúdiómban. Ha valakinek nem nagy teher, a stúdióban történő fotózást szoktam javasolni, mert sokkal több kellék áll így rendelkezésünkre, valamint a csodás fények is adottak.


Kismama fotózás

A kismama fotózásra a legalkalmasabb időpont a 28-35. hét közötti időszak. Ekkor már nagyon szépen gömbölyödik a pocak, de még nem annyira fáradékonyak a leendő édesanyák, mint az utolsó hetekben. 

A jászberényi stúdióban választhattok kismama ruhák közül is, ha valami különlegesre, elegánsra vagy csupán valami másra vágytok. A rendelkezésre álló kismama ruhákat itt tudjátok megtekinteni.

A felvételeket elkészíthetjük bárhol a szabadban, az otthonotokban vagy stúdióban


Családi fotózás

Családi fotózások esetén a leges legfontosabb, hogy érezzétek jól magatokat! :)  Sokszor félve érkeznek a szülők a fotózásra, hogy vajon a gyerekek hogyan fognak viselkedni. Ha játszotok, összebújtok, beszélgettek, mókáztok, szaladgáltok…, egyszóval ti jól érzitek magatokat, akkor fantasztikus sorozatot tudunk együtt elkészíteni.

A fotózáson nagyon klassz, ha van egy kis harmónia a ruháitokban. Nem kell egyformába öltözni, csupán legyen egy kis összhang, mert a felvételeken az kifejezetten jól mutat.