Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
Példa alcím

Esküvő fotózás árazása - avagy miért ennyi az annyi!

Első körben arra biztatlak titeket, hogy nézzetek szét a szolgáltatók között. Vannak mérsékeltebb és erőteljesebb árakon dolgozó kollégák. És az árak nem feltétlenül igazodnak mindig a képek minőségéhez.

Na de mi is a képek minősége? Ennek egy része szubjektív tényezőkön alapul, mindenkinek más a szép, és minden fotósnak van egy stílusa; ezen kívül vannak alapvető technikai jellemzők is, amelyet a jó felszerelés és a szaktudás, tapasztalat biztosít.

Ami a legfontosabb, hogy amit a fotós galériájában láttok, az tetszik-e vagy sem. Ha igen, utána érdemes mérlegelni az árakat. Viszont kizárólag az árazás alapján nem javaslom a fotós kiválasztását, mert sok csalódást okozhat a későbbiekben és a nagy nap később megismételhetetlen lesz!

Ami a mi árainkat alakítja:

  • Az esküvőket nem egyedül fotózom, hanem a férjemmel együtt. Így két szemszögből örökítjük meg nektek az esküvőtök pillanatait. Ami nagyon sok esetben hatalmas előny. Például: készülődés, szertartás, stb...
  • 3-4 professzionális fényképezőgép vázat használunk, lehetetlen hogy ha valamelyiknél probléma adódik (technikai eszköz lévén előfordulhat, hogy például lefagy), akkor ne legyen a kezünk ügyében egy másik. Így biztosan nem maradunk le egyetlen fontos momentumról sem. 
  • Számos objektívet használunk, a helyzetnek megfelelően, illetve az érdekesebb látásmódok miatt.
  • Csak és kizárólag a legmegbízhatóbb memóriakártyákat használjuk.
  • Aznap teljes figyelmet és összpontosítást kaptok a részünkről. Nem csak fotósokat, hanem állandóan jelenlévő segítőket is kaptok a nagy napra! :)
  • A munka oroszlánrésze az esküvőtök után következik. Körülbelül 3000 felvétel készül egy 12 órás esküvő alkalmával, így a leválogatás és a képek szerkesztése több hetet vesz igénybe. Azok a felvételek, amelyek a memóriakártyán vannak, még csak félkész képek. Nagyon nagy figyelmet fordítok a minőségi képszerkesztésre. Technikailag fogékonyabb menyasszonyoknak és vőlegényeknek szívesen mesélek arról, hogy hogyan dolgozom, de mindenkit nem untatnék a részletekkel. :)
  • Minden esetben összeállítok egy gyönyörű slideshow videót a legjobb pillanatokból. Ehhez egy profi slideshow video készítő szoftvert használok. 
  • Gyönyörű, fa díszdobozban, fa pendrive-on kapjátok meg az összes felvételt és a slideshow-t, valamint készítek nektek egy jelszóval védett online galériát is a képeitekkel.