Weboldal címe
Weboldal alcíme
PHOTOGRAPHY
#Portrait #E-session #Wedding #Maternity #Newborn #Family

Luca, Boti, Timi és Gergő

Avagy az Illés család pillanatai <3 :)

Big brother :)

A legszebbek! <3

Nagyon hideg lett naplementére, nagyon fáztunk, és a kocsiban felejtett, gyűrött pulcsikat kaptuk magunkra. Mégis imádom! :)

Letti, Nándi és Alíz kutyus, no meg a pocakban a legújabb családtag!

Nagyon-nagyon nehezen válogattam ki a kedvenc képeimet, hiszen egy nagy sorozatot készítettünk, sok csoda pillanattal... Letti sugárzik, Nándiból pedig árad a büszkeség és a csodálat, Alíz meg csak egyszerűen űber cuki. :)

Lujzi, Soma, anya és apa - egy tökéletes kis család <3

Tündéri, okos, és gyönyörű gyerekek, akiket nagyon-nagyon szeretnek! Sokszor mondom, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ezeknek a pillanatoknak a részese lehetek, és ilyen kedves családokkal találkozhatok, de tényleg így van! :)

Viki, és a pocakjában egy kicsi lány <3

Viki és Peti (aki nem szereti annyira a nyilvánosságot :) ) már nagyon-nagyon várják pici lányukat.

Beni, Eni és Bence 

Újabb lifestyle fotózásom volt, most a 12 napos Beninél és szüleinél. Sugárzik róluk a boldogság és a büszkeség. És igen, ez is szeretemfotózás volt! <3 :)

Lifestyle családi fotózás, amit nem lehet nem szeretni!! :)

Olivia, Benedek és Boldizsár imádnivaló, életrevaló gyerkőcök. Imádtam a fotózás minden pillanatát.

Lencsi és Somi

Imádom a különböző arcaikat! <3

Niki & Balázs e-session

Az esküvő előtt egy hónappal találkoztunk az Orczy-parknál. (Láttátok már, hogy milyen szépen felújították?!) Ahogy a legtöbb pár, Niki és Balázs is tartottak picit a fotózástól, mert nem igazán szeretnek célkeresztben lenni. De azt mondták nagyon jó emlékeik maradtak a fotózásról, és nagyon klasszul érezték magukat. Ezután az esküvőn már nyugodtan álltak a kamerám elé, ami nagyon nagy öröm nekem. <3 :) 

Dia & Zoli jegyesfotózása a Bokodi-tónál <3

Barbara újszülött fotózása

Nagyon régen írtam már ide. Kicsit szégyellem is magam. :) De most kárpótlásul gyönyörű képeket hoztam egy kicsi tündér sorozatából (Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne tegyem fel mind a 28 képet, de próbáltam kicsit leszűkíteni. :) ).

Imádtam minden percét ennek a fotózásnak. Csodás kis család született! <3

A slideshow videó a fotózás teljes anyagából:

Ajándék tipp Tőlem! ;)

Ajándékozzatok képekbe zárt pillanatokat, gyönyörű csomagolásban! Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy éven belül váltható be.

Emili

Annyira, de annyira cuki ez a kislány!!! A végén még puszival is megajándékozott! <3 <3

Réka + Dávid 

Gondolnátok, hogy 20 percünk volt a kreatív képekre?! :))) Na, nem ez az ideális, de úgy érzem 200%-ot teljesítettünk! :D

Antónia és Janó

Szuper fotózásban volt részünk Budapest szívében Antóniával és Janóval. A képek szerintem mindent elárulnak. Fiatalok, szépek, szenvedélyesek! Na és bátrak is! Csak megsúgom: beszöktünk a Clark Ádám téren a körforgalomba. És a szemük se rebbent. :D Köszönöm nektek ezt a töretlen lelkesedést! ;)

Az 5 fős csodaszép család (na jó, Szofi kutyussal 6!)

Gergőt némi csokidrazséval picit lekenyereztem (szigorúan szülői engedéllyel :) ). Már nagyon várjuk a kis Borókát és Benedeket!!! <3 <3 Folyt köv.! :)

Anikó, Tomi és a gyerekek

Mondtam már, hogy imádok a szabadban fotózni?! :) Biztos... :) És ha még egy ilyen édes családdal alkothatunk, abból csak jó sülhet ki! Felhívnám a figyelmeteket Bencére a bottal. Az a csalafinta tekintet! <3