Weboldal címe
Weboldal alcíme
PHOTOGRAPHY
#Portrait #E-session #Wedding #Maternity #Newborn #Family

Letti, Nándi és Alíz kutyus, no meg a pocakban a legújabb családtag!

Nagyon-nagyon nehezen válogattam ki a kedvenc képeimet, hiszen egy nagy sorozatot készítettünk, sok csoda pillanattal... Letti sugárzik, Nándiból pedig árad a büszkeség és a csodálat, Alíz meg csak egyszerűen űber cuki. :)

Lujzi, Soma, anya és apa - egy tökéletes kis család <3

Tündéri, okos, és gyönyörű gyerekek, akiket nagyon-nagyon szeretnek! Sokszor mondom, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ezeknek a pillanatoknak a részese lehetek, és ilyen kedves családokkal találkozhatok, de tényleg így van! :)

Viki, és a pocakjában egy kicsi lány <3

Viki és Peti (aki nem szereti annyira a nyilvánosságot :) ) már nagyon-nagyon várják pici lányukat.

Beni, Eni és Bence 

Újabb lifestyle fotózásom volt, most a 12 napos Beninél és szüleinél. Sugárzik róluk a boldogság és a büszkeség. És igen, ez is szeretemfotózás volt! <3 :)

Lifestyle családi fotózás, amit nem lehet nem szeretni!! :)

Olivia, Benedek és Boldizsár imádnivaló, életrevaló gyerkőcök. Imádtam a fotózás minden pillanatát.

Lencsi és Somi

Imádom a különböző arcaikat! <3

Niki & Balázs e-session

Az esküvő előtt egy hónappal találkoztunk az Orczy-parknál. (Láttátok már, hogy milyen szépen felújították?!) Ahogy a legtöbb pár, Niki és Balázs is tartottak picit a fotózástól, mert nem igazán szeretnek célkeresztben lenni. De azt mondták nagyon jó emlékeik maradtak a fotózásról, és nagyon klasszul érezték magukat. Ezután az esküvőn már nyugodtan álltak a kamerám elé, ami nagyon nagy öröm nekem. <3 :) 

Dia & Zoli jegyesfotózása a Bokodi-tónál <3

Barbara újszülött fotózása

Nagyon régen írtam már ide. Kicsit szégyellem is magam. :) De most kárpótlásul gyönyörű képeket hoztam egy kicsi tündér sorozatából (Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne tegyem fel mind a 28 képet, de próbáltam kicsit leszűkíteni. :) ).

Imádtam minden percét ennek a fotózásnak. Csodás kis család született! <3

A slideshow videó a fotózás teljes anyagából:

Ajándék tipp Tőlem! ;)

Ajándékozzatok képekbe zárt pillanatokat, gyönyörű csomagolásban! Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy éven belül váltható be.

Emili

Annyira, de annyira cuki ez a kislány!!! A végén még puszival is megajándékozott! <3 <3

Réka + Dávid 

Gondolnátok, hogy 20 percünk volt a kreatív képekre?! :))) Na, nem ez az ideális, de úgy érzem 200%-ot teljesítettünk! :D

Bővült a családunk! :)

Nincsenek rá szavak mennyire örülünk az unokatesók érkezésének. Tündéri Boróka és pufifej Benedek, Isten hozott titeket a családban! <3

Antónia és Janó

Szuper fotózásban volt részünk Budapest szívében Antóniával és Janóval. A képek szerintem mindent elárulnak. Fiatalok, szépek, szenvedélyesek! Na és bátrak is! Csak megsúgom: beszöktünk a Clark Ádám téren a körforgalomba. És a szemük se rebbent. :D Köszönöm nektek ezt a töretlen lelkesedést! ;)

Az 5 fős csodaszép család (na jó, Szofi kutyussal 6!)

Gergőt némi csokidrazséval picit lekenyereztem (szigorúan szülői engedéllyel :) ). Már nagyon várjuk a kis Borókát és Benedeket!!! <3 <3 Folyt köv.! :)

Anikó, Tomi és a gyerekek

Mondtam már, hogy imádok a szabadban fotózni?! :) Biztos... :) És ha még egy ilyen édes családdal alkothatunk, abból csak jó sülhet ki! Felhívnám a figyelmeteket Bencére a bottal. Az a csalafinta tekintet! <3

​Évi és Feri esküvői kreatív fotózása

Évi és Feri nagy napján vendégként voltam jelen, de szerették volna, ha készítek róluk kreatív képeket pár nappal az esküvő előtt. Gödöllőn, az egyetem parkjában készítettük el a sorozatot. Nagyon szeretem ezt a helyet. Sok árnyék, gyönyörű fák, gondozott kert, napsütés, szerelem... Mi kellhet még? <3 

Egy kis kulisszatitok az én kis hercegnőmmel <3

A gyerekekkel egyik este kimentünk vonatot nézni (ez nálunk állandó porgram :) ), és akkor láttam meg, hogy a vasútállomás parkolója mellett pont olyan lilás-kék vadvirágok vannak, mint a kislányom jelenlegi kedvenc ruhája. Ééés neki is volt kedve fotózkodni. Ez volt a legmeglepőbb. :)) Meg szeretném mutatni Nektek, hogy hol készültek a képek és mit hoztunk ki belőle. :) 

A helyszín:

És a végeredmény:

Katáék családi fotózása

Katáék Hágából kerestek meg, hogy amikor egy rövid időre haza látogatnak eljönnének hozzám. Nagyon örültem a bizalmuknak! Persze a fotózás végére mind jól elfáradtunk. :) Kivéve Nórikát! :)))

Lillus és Emma baba 

Az első napok... Anya és pici lánya egymásra hangolódása. ♡ Semmi beállítás, 100% szeretet!

Anett kismama fotózása 

Anettel kint a természetben fotóztunk, amit nagyon-nagyon élveztem. Ő pedig hősiesen bírta a kissé zötyögős út megpróbáltatásait. :) Szerintem megérte. ;) Igazi szeretemképek készültek!